<>
Головна » 2012 » Січень » 12 » 11.01.2012р. Середа Благодійний Різдвяний концерт(відео)
01:24
11.01.2012р. Середа Благодійний Різдвяний концерт(відео)
 

 

У середу, 11 січня, у Районному  Будинку культури "Просвіта", що у місті Рожище, з благословення митрополита Луцького і Волинського Ніфонта, пройшов Благодійний Різдвяний концерт. Свято розпочалося із загального співу тропаря Різдва Христового та вступного слова благочинного Рожищенської округи, протоієрея Петра Іваничка. До слів привітання отця благочинного приєдналися голова районної ради Музика Андрій Євгенович та мер міста Рожище Аліє Авган Алійович.

   Далі один за одним показували свої виступи дитячі та дорослі колективів із різних сіл району. Між виступами для розрядки гладачів було проведено вікторину, а також запрошувалися на сцену дітки із залу, щоб розказати віршик чи заколядувати. Також у концерті прийняв участь хор священиків благочиння, під керівництвом священика Сергія Савієвського.

  Посеред концерту було зібрано кошти для дітей сиріт, які були передані на благодійний концерт у місто Луцьк.

Наприкінці концерту отець благочинний вручив усім учасникам памятні дипломи, подякував організаторам, духовенству та всім присутнім. Священик Дмитрій Теравський виголосив усім многоліття, яке співали як на сцені такі в залі.

Фоторепортаж

Переглядів: 836 | Додав: dima
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: