<>
Головна » 2012 » Січень » 10 » 09.01.2012р. Понеділок Храмове свято с. Пожарки(відео)
23:56
09.01.2012р. Понеділок Храмове свято с. Пожарки(відео)

 

   На третій день Різдва Христового, в день пам'яті святого апостола первомученика і архидиякона Стефана, престольне свято свого храму відзначали жителі села Пожарки.

  Святкове богослужіння, з благословення Високопреосвященнішого митрополита Луцького і   Волинського Ніфонта, очолив настоятель Свято-Троїцького храму села Рудка Козинська протоієрей Петро Мазур, якому співслужили священики району. Прикрасою богослуження стала участь у торжествах клірика храму Всіх святих землі Волинської протодиякона Ігора Савієвського.

  Після читання Святого Євангелія проповідь виголосив настоятель Свято-Вознесенського храму села Копачівка священик Михайло Лесик, який закликав вірян до чистоти віри та життя. Завершенням богослуження була хресна хода навколо храму, в якій до духовенства приєднався виходець із села священик Олександр Кулюк, який проводить своє служіння у Камінь-Каширському районі. Було прочитано Святе Євангеліє та окроплено усіх Святою Водою.

  У своєму слові протоієрей Петро Мазур привітав настоятеля та прихожан із престольним та Різдвяними святами та з  благословіння митрополита Ніфонта вручив грамоти помічникам настоятеля  по церковних роботах.

  Нстоятель храму, протоієрей Віталій Винничук, подякував священикам та людям за свято та побажав усім духовного зростання.

Фоторепортаж

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 635 | Додав: dima
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: