<>
Головна » 2014 » Лютий » 17 » Рожищенська молодіжка взяла участь у святкуванні Дня православної молоді у м.Луцьк
18:30
Рожищенська молодіжка взяла участь у святкуванні Дня православної молоді у м.Луцьк
  
    15 лютого, в день Стрітення Господнього, увесь православний світ відзначає День православної молоді.    І в  неділю, 16 лютого, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, у Палаці Культури Луцька відбулись вже традиційні для Волинської єпархії молодіжні зустрічі із концертною програмою, яку підготували православні молодіжки єпархії. А цього року участь у заході взяв заступник голови Синодального відділу по роботі із молоддю ігумен Валеріан (Головченко).

  Розпочався захід із молитви «Царю Небесний», який виконав юнацький хор «Покров», після чого до присутніх звернувся голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук. Отець Валентин переказав вітання і благословення учасникам молодіжних зустрічей від Предстоятеля нашої Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, який завжди благословляє цей захід, а також від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта.
  

   Від Рожищенського району участь у святковому дійстві взяли активісти православного молодіжного братства "НІКА", які виступили із віршованою декламацією десяти заповідей Господніх. Із духовенства на заході були присутні голова місіонерського відділу благочиння протоієрей  Віталій Катеринчук, керівник хору священиків району протоієрей Сергій Савієвський, прес-секретар благочиння священик Дмитрій Теравський та куратор братства священик Миколай Жученя.


Переглядів: 555 | Додав: dima
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: